sreda, 29 decembar 2021 07:07

Kuglašice Apatina uspešne na pojedinačnom takmičenju zone

Sedam kuglašica ženskog Kuglaškog kluba “Apatin” se takmičilo na Pojedinačnom prvenstvu zone Bačka, koje je održano u Kljajićevu. Predstavnice našeg kluba su se odlično pokazale, te su postigle sledeće rezultate:

Nataša Nađ – prvo mesto – oboreno 616 čunjeva

Milana Vutelić – treće mesto – oboreno 552 čunja

Snežana Petrović – četvrto mesto – oboreno 539 čunjeva

Silvana Štulić – peto mesto – oboreno 530 čunjeva

Jasna Orlović – sedmo mesto – oboreno 513 čunjeva

Marina Medić – osmo mesto – oboreno 506 čunjeva

Angela Šeprak – deveto mesto – oboreno 488 čunjeva

Ženski Kuglaški klub “Apatin” je ovaj put pokupio zlato i bronzu, a sve devojke koje su se plasirale dalje čeka  Vojvođansko takmičenje, koje će se održati u Novom Sadu na kuglani Alimenta.

Vidan Jerotijević

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.