petak, 24 decembar 2021 07:34

OPŠTINA APATIN I OVE GODINE OBEZBEDILA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE ZA SVU DECU PREDŠKOLSKOG I NIŽIH RAZREDA ŠKOLSKOG UZRASTA

Na veliku radost učenika od prvog do četvrtog razreda i ove školske godine lokalna samouprava je obezbedila za sve đake nižih razreda naše opštine novogodišnje paketiće. U holu matične škole 23.12.2021. godine je organizovana podela, dok se okupljenim učenicima obratila direktorica osnovne škole Sanja Šijan koja je rekla da je veoma ponosna na sve njih, i da su i ove godine ostvarili izuzetne rezultate te su zbog toga i nagrađeni.

Na kraju svoje izjave Sanja Šijan, direktorica osnovne škole “Žarko Zrenjanin” je svoj deci i svim građanima opštine Apatin poželela srećne novogodišnje i božićne praznike.

Svoje pakeće, prethodnih dana dobila su i sva deca koja pohađaju predškolske ustanove na teritoriji naše opštine.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.