četvrtak, 09 decembar 2021 08:02

SREDSTVA DOBIJENA OD POKRAJINE NIJE POZNATO KAKO ĆE BITI UTROŠENA

 

Na osnovu konkursa za dodelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalnih samouprava na teritoriji AP Vojvodine za finansiranje izrade lokalnih akcionih planova za 2021. godinu koji je raspisao Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova, opštini Apatin su odobrena sredstva u visini od 350.000,00 dinara, stoji na zvaničnom sajtu Opštinske uprave opštine Apatin.

Ispred apatinske opštine, ugovor kojim se opština Apatin obavezuje da sredstva utroši za izradu LAP-a za unapređenje rodne ravnopravnosti, potpisao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić.

Osim šture informacije o dobijenim sredstvima, na zvaničnom sajtu opštine Apatin nije precizirano kad i na koji način će sredstva biti utrošena, a vezano uz LAP za unapređenje rodne ravnopravnosti, na sajtu se može pronaći samo plan za period od 2016. do 2018. godine.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.