utorak, 07 decembar 2021 07:55

OTKAZANE FILMSKE PROJEKCIJE PLANIRANE ZA JUČE I DANAS

 

Filmske projekcije “Mali šef – porodični posao”, “Enkanto – Magični svet” i “Deset u pola”, zakazane za 6. i 7. decembar u Apatinu, otkazane su.

U Opštinskom kulturnom centru Apatin neveli su da dva animirana i jedan igrani film koji su bili najavljeni za danas i sutra neće biti prikazani zbog kvara na aparaturi kod distrubutera, te uputili izvinjenje svojoj publici zbog novonastale situacije.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.