petak, 26 novembar 2021 07:11

U NEDELJU U APATINU SE ODRŽAVA SMUĐIJADA 2021

 

U organizaciji udruženja sportskih ribočovaca Čikla, u nedelju 28. novembra 2021. godine u Apatinu će se održati sada već tradicionalna SMUĐIJADA 2021.

Prema planu i programu takmičenja, skup takmičara je zakazan za 11 časova u restoranu Šaran, gde će se i nakon takmičenja uz večeru i druženje, dodeliti i nagrade najuspešnijim takmičarima.

Takmičenje u pecanju smuđa predviđeno je da se održi na Dunavu u vremenskom periodu od 11:30č do 16:30č.

Organizator je za sve takmičare obezbedio poklon u vidu majice, a za one najuspešnije i vredne novčane nagrade. Pobednik će osvojiti 30.000 dinara, drugoplasirani 20.000 a trćeplasirani 10.000 dinara, a obezbeđena je i specijalna nagrada štab „Favotite creed“ vredan 13.000 dinara.

Kotizacija po takmičaru iznosi 2.000 dinara.

Svi zainteresovani ribolovci svoje prijave mogu poslati putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na telefon 062/8502793. Prijave se mogu obaviti i na dan takmičenja, na licu mesta.

izvor:apatinskenovine.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.