utorak, 16 novembar 2021 07:30

OFK MLADOST ODIGRALA NAJBOLJI MEČ OVE SEZONE, SAVLADAN FK NJEGOŠ

 

Fudbaleri OFK Mladosti su u okviru 14. kola Vojvođanske fudbalske lige Sever, ovog vikenda na stadionu kraj Dunava dočekali FK NJegoš iz Lovćenca.

Nakon osvojenog boda u Novom Žedniku, fudbaleri Mladosti su odigrali možda i najbolji meč od početka sezone i sasvim zasluženo slavili rezultatom 6:2 (3:0).

Već u 19. minutu Milovan Vukas je načeo mrežu gostiju, da bi deset minuta kasnije Kolja Jovović duplirao prednost domaćih. Do kraja poluvremena Milovan Vukas se još jednom upisao u strelce, pa se na odmor otišlo sa tri gola prednosti OFK Mladosti.

U drugom delu meča, Apatinci su nastavili u istom ritmu pa su se u strelce još upisali Veljko Vukadinović, Petar Đeri i Marko Desnica, dok je golove za goste postigao Mirko Vranješ.

OFK Mladost nakon 14 odigranih kola nalazi se na 12. poziciji na tabeli sa osvojenih 16 bodova. Naredno kolo apatinci gostuju ekipi FK Hercegovc iz Gajdobre koji je predposlednja ekipa na tabeli sa 8 osvojenih bodova.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.