sreda, 03 novembar 2021 07:53

POBEDOM U DERBIJU PRIGREVČANI ZADRŽALI LIDERSKU POZICIJU

Prigrevčani beleže sjajne rezultate ove sezone i zasluženo se nalaze na vrhu tabele. Ovog vikenda u okviru sedmog kola Druge lige Vojvodina odigran je derbi u Prigrevici, gde su snage odmerile dve prvoplasirane ekipe, domaći PIK Prigrevica i Nova Pazova.

Prigrevčani su ugostili ekipu Nove Pazove i na svom parketu, potpuno nadigrali goste i slavili rezultatom 30:23 (14:13).

Prigrevčani su u prvih sedam kola ostvarili maksimalan učinak i upisali 14 bodova, a nakon ove pobede i osamili se na liderskoj poziciji na tabeli sa dva boda više od drugoplasirane Nove Pazove. U narednom kolu Prigrevčani gostuju „Graničaru“ u Gakovu.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.