Obuke za nezaposlene mlade Apatinke u oblasti internet programiranja Obuke za nezaposlene mlade Apatinke u oblasti internet programiranja
sreda, 16 septembar 2020 06:04

Obuke za nezaposlene mlade Apatinke u oblasti internet programiranja

Obaveštavamo vas da će se u okviru projekta „Obuke za nezaposlene mlade žene u oblasti internet programiranja 2020“, čiji je nosilac NVO Novosadska ženska inicijativa, a koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, organizovati obuke za nezaposlene žene od 18 do 30 godina u cilju podizanja njihovih stručnih kompetencija, čime će dobiti veće šanse za zapošljavanje, podići samopouzdanje i ekonomski se osnažiti. Projekat obuhvata filijale: Sremska Mitrovica (Ruma, Šid, Pećinci, Stara Pazova), Novi Sad (Žabalj), Pančevo (Opovo), Sombor (Apatin). Planirano je da se obuke sprovode polovinom septembra 2020. godine.

Opšti cilj programa je da putem edukacije za internet programiranje doprinese podizanju stručnih kompetencija čime će mlade žene dobiti veće šanse za zapošljavanje, podići samopouzdanje i ekonomski se osnažiti.

Zainteresovane žene treba da popune test kom se pristupa preko sledećeg linka – http://bit.ly/Test_Obuke2020

Od ukupno 150 prijavljenih učesnica, 30 njih sa najboljim učinkom na testu će biti u prilici da pohađaju obuke, koje su potpuno besplatne, i odvijaće se od polovine septembra na onlajn platformi Zoom.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.