nedelja, 22 avgust 2021 17:29

Куглашице Апатина спремне за први део првенства Супер лиге Србије

Женски куглашки клуб „Апатин“ добио је распоред за јесењи део првенства сезоне 2021/22. Апатинке су остале у друштву Суперлигаша, а то су обезбедиле прошле сезоне, освојивши седмо место у најелитнијем куглашком рангу у Србији. О амбицијама у овој сезони разговарали смо са председницом клуба, Биљаном Поповић.

  • Након паузе од два месеца ушли смо у припремни део тренажног процеса са великом жељом за тренирањем. Ове сезоне смо појачали играчки кадар тако што нам је дошла Ангела Шепрак из Војводине, а планирамо и даље да шансу дајемо подмлатку у редовним колима утакмица. Наш циљ, већ неколико сезона, је да растеретимо сталан играчки састав на утакмицама тако што шансу дајемо свим играчицама. Надамо се да ће наша Наташа Лемић након операције успети да се врати у другом делу сезоне и тако подигне квалитет игре екипе.

Биљана је истакла да су посебно задовољни квалитетом тренинга, те додала да је куглана реновирана.

  • Постављене су нове положнице на свих осам стаза у куглани. Практично то значи да ћемо имати свако коло гостујућу утакмицу јер се треба навићи на нова залетишта на домаћем терену што није једноставан процес, јер нам припреме трају само месец дана.

На самом крају, наша саоворница је споменула ситуацију са вирусом Covid-19, и нада се да ће сезона бити одиграна до краја, без прекидања, јер им је то прошле сезоне донело доста повреда, а такође и створило неправедан поредак на табели.

Нашим девојкама желимо пуно среће у предстојећој сезони, а за сам крај погледајте њихов такмичарски календар за први део првенства:

1. коло “Бачка” – “Апатин”

2. коло “Апатин” – “Алимента”

3. коло “Синдигудум” – “Апатин”

4. коло “Апатин” – “Сента”

5. коло “Кристал” – “Апатин”

6. коло “Апатин” – “Банат”

7. коло “Чаир” – “Апатин”

8. коло “Апатин” – “Раднички”

9. коло “Војводина” – “Апатин”

Видан Јеротијевић

The post Куглашице Апатина спремне за први део првенства Супер лиге Србије first appeared on 025 инфо вести.


Женски куглашки клуб „Апатин“ добио је распоред за јесењи део првенства сезоне 2021/22. Апатинке су остале у друштву Суперлигаша, а то су обезбедиле прошле сезоне, освојивши седмо место у најелитнијем куглашком рангу у Србији. О амбицијама у овој сезони разговарали смо са председницом клуба, Биљаном Поповић. Након паузе од два месеца ушли смо у припремни …

Куглашице Апатина спремне за први део првенства Супер лиге Србије Read More »

The post Куглашице Апатина спремне за први део првенства Супер лиге Србије first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.