četvrtak, 29 jul 2021 06:07

(ВИДЕО) Реконструкција пута Купусина – Бачки Моноштор

Извођење радова на путу од Купусине до Бачког Моноштора тече добрим интензитетом, како оцењује председница општине Апатин Дубравка Кораћ. Реконструкција саобраћајнице је почела пре месец дана, а очекује се да деоница буде готова до следећег пролећа.

„Укупна дужина пута јесте 5,2 километра, од тога би требало ове године да завршимо 2850 метара, а остатак на пролеће идуће године, укупан рок за завршетак радова је годину дана, с тим да ја очекујем да ће радови бити извршени и пре тог рока, у суштини ради се о проширивању пута на пет и по метара“, додала је Кораћева.

Како се ради о деоници која спаја Апатин са Бачким Моноштором, значај овог пута огледа се и у томе што ће завршетком радова, мештанима апатинске општине бити скраћена раздаљина до нове брзе саобраћајнице, која треба да буде изграђена од Сомбора до Кикинде. Новим путем, брже ће се стизати и до граничних прелаза ка Хрватској и Мађарској, у Бездану и Бачком Брегу.

„Пут има јако велики туристички значај, из разлога што пролази управо овде, уз сам Резерват, и он је заиста интересантан и као бициклистичка стаза и наравно стаза којом ће се кретати туристи, који су на путу од мађарске границе ка Србији, односно ка Апатину“, истакла је председница општине.

У питању је инвестиција од 200 милиона динара, што, према речима председнице Дубравке Кораћ, у претходних неколико година представља највећу инвестицију у општини Апатин.

The post (ВИДЕО) Реконструкција пута Купусина – Бачки Моноштор first appeared on 025 инфо вести.


Извођење радова на путу од Купусине до Бачког Моноштора тече добрим интензитетом, како оцењује председница општине Апатин Дубравка Кораћ. Реконструкција саобраћајнице је почела пре месец дана, а очекује се да деоница буде готова до следећег пролећа. „Укупна дужина пута јесте 5,2 километра, од тога би требало ове године да завршимо 2850 метара, а остатак на …

(ВИДЕО) Реконструкција пута Купусина – Бачки Моноштор Read More »

The post (ВИДЕО) Реконструкција пута Купусина – Бачки Моноштор first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.