ponedeljak, 31 maj 2021 20:57

(ВИДЕО) Завршени радови на реконструкцији вртића у Сонти

Општина Апатин, током претходне три године, уложила је преко 150 милиона динара за изградњу и обнову предшколских установа, а ових дана, завршени су и грађевински радови на реконструкцији вртића ,,Љубичица” у Сонти. Идеја је да се вртић у потпуности опреми до почетка школске године, што значи током лета. Имаћемо радно лето овде. Спремићемо вртић, тако …

(ВИДЕО) Завршени радови на реконструкцији вртића у Сонти Read More »


Општина Апатин, током претходне три године, уложила је преко 150 милиона динара за изградњу и обнову предшколских установа, а ових дана, завршени су и грађевински радови на реконструкцији вртића ,,Љубичица” у Сонти.

  • Идеја је да се вртић у потпуности опреми до почетка школске године, што значи током лета. Имаћемо радно лето овде. Спремићемо вртић, тако да од 1. септембра планирамо званично отварање, где ће и малишани и њихови родитељи да виде свој нови вртић, односно свој стари сређени вртић и надам се да ће бити задовољни као што смо и ми, изјавила је за 025инфо Дубравка Кораћ, председница општине Апатин.

Подсећамо, вртић у Сонти изграђен је 1977. године и од тада није било великих улагања у овај објекат. Комплет пројекат финансиран је удруженим средствима из општинског и републичког буџета, а вредност инвестиције износи 25 милиона динара.

Кораћ се осврнула на улагања локалне самоуправе у објекте предшколског васпитања и образовања, те најавила нове пројекте.

  • Сви објекти су урађени по највишим стандардима, онако како је и било планирано и мислим да смо тиме овај циклус реконструкције предшколских објеката привели крају, тако да је неки наредни план сада да се усмеримо ка основној школи у Апатину, која дефинитивно захтева реконструкцију, и то је оно што ће да се дешава у наредном периоду. 

Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.