subota, 24 april 2021 07:42

I u Apatinu vakcinacija Sputnikom V bez prethodne prijave

Dom zdravlja Apatin se pridružio akciji „Otvorena vrata“ za sve naše nezakazane sugrađane koji žele da prime Sputnik V vakcinu.

Građani koji se do sad nisu prijavili na vakcinaciju, a žele da se vakcinišu, mogu to da učine počevši od danas (petak) u periodu od 12č do 18č, kao i u subotu i nedelju od 8č do 14č. U ova tri dana građani će moći primiti Sputnik V vakcinu, a vakcinacija će se vršiti na previjalištu u službi opšte prakse.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.