četvrtak, 15 februar 2024 04:07

Opštini Apatin odobreno 100 miliona dinara za nastavak projekta u oblasti saobraćajne infrastrukture

Početkom prošle godine, Uprava za kapitalne ulaganje AP Vojvodine našoj opštini je odobrila sredstva za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i tu smo za projekat rehabilitacije, izgradnje i sanacije saobraćajnica na teritoriji opštine Apatin dobili 150.000.000,00 dinara.

„U pitanju je dvogodišnji projekat u sklopu kojeg će biti izgrađena biciklistička staza od Svilojeva do Banje Junaković, dok će novi asfalt dobiti ulica Adi Endrea u Svilojevu. Istim projektom je prošle godine asfaltiran Apatinski put u Prigrevici i put od Nove ulice do gradske deponije u Apatinu. Današnjim potpisivanjem ugovora odobrena su sredstva kojima se nastavlja druga faza ovog projekta te ćemo asfaltirati ulicu Adi Endrea u Svilojevu i izgraditi biciklističku stazu od kružnog toka do Svilojeva“, rekao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.