četvrtak, 15 februar 2024 04:07

Opštini Apatin odobreno 100 miliona dinara za nastavak projekta u oblasti saobraćajne infrastrukture

Početkom prošle godine, Uprava za kapitalne ulaganje AP Vojvodine našoj opštini je odobrila sredstva za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i tu smo za projekat rehabilitacije, izgradnje i sanacije saobraćajnica na teritoriji opštine Apatin dobili 150.000.000,00 dinara.

„U pitanju je dvogodišnji projekat u sklopu kojeg će biti izgrađena biciklistička staza od Svilojeva do Banje Junaković, dok će novi asfalt dobiti ulica Adi Endrea u Svilojevu. Istim projektom je prošle godine asfaltiran Apatinski put u Prigrevici i put od Nove ulice do gradske deponije u Apatinu. Današnjim potpisivanjem ugovora odobrena su sredstva kojima se nastavlja druga faza ovog projekta te ćemo asfaltirati ulicu Adi Endrea u Svilojevu i izgraditi biciklističku stazu od kružnog toka do Svilojeva“, rekao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.