četvrtak, 11 januar 2024 06:39

Sa prvim minusom oko 200 porodica u Apatinu ostalo bez gasa

Sa prvim minusom, u oko 200 domaćinstava u Apatinu, koja se greju na gas, ostali su hladni radijatori. Problem je u tome što je u poslednje vreme na gas priključeno više domaćinstava, u odnosu na kapacitet postojeće podstanice.

-Za ovu veličinu mreže su predviđene dve podstanice – jedna na ulazu u Apatin iz Sombora, a druga na livadi u „Maloj Bosni“. Međutim, iako je, još pre tri godine, ukazano na to da je jedna podstanica nedovoljna za ovaj broj priključaka, do sada se ništa nije uradilo. Kako bi se pritisak održao, neophodno je što pre izgraditi drugu podstanicu, navodi naš izvor iz Srbijagasa.

Druga podstanica, saznajemo nezvanično, biće izgrađena na proleće. Pošto drugog rešenja nema, građanima je savetovano da se strpe i nadaju da do kraja zime neće biti – prave zime.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.