U petak u Apatinu deseto „Ličko prelo“, gost večeri Baja mali Knindža Foto: Ilustracija
sreda, 15 novembar 2023 06:48

U petak u Apatinu deseto „Ličko prelo“, gost večeri Baja mali Knindža

Zavičajno Udruženje Ličana „Nikola Tesla“ Apatin, organizuje deseto (jubilarno) „Ličko prelo“ 17. novembra 2023. godine u Banji Junaković sa početkom u 19 sati. Kako su rekli u ovom udruženju uz bogat kulturno umetnički program posetioci će moći da uživaju u pravoj ličkoj trpezi. Biće služeni uštipci sa basom i projom, kiseli kupus sa slaninom, mesom i krompirom. Gost večeri je Baja Mali Knindža.

Slogan događaja je „Pridružite se zavičajnom Udruženju Ličana „Nikola Tesla“ da vas iz nepregledne ravnice makar na nekoliko sati vrati u kršnu Liku“.

Rezervacije za „Ličko prelo“ moguće je obaviti putem broja 062/19 80 640, radnim danima od 10 do 13 sati.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.