četvrtak, 12 oktobar 2023 08:07

Kolekcije apatinskih filatelista na Međunarodnoj filatelističkoj izložbi u Beogradu

U organizaciji Saveza filatelista Srbije, u periodu od 12. do 14. oktobra, u Svečanoj sali Doma Vojske Srbije u Beogradu, biće održana Međunarodna filatelistička izložba pod nazivom “Balkanfila XIX”.

Na ovoj velikoj izložbi učešće će uzeti oko 150 izlagača iz 12 država, a njihove kolekcije biće izložene na 600 vitrina.

Iz redova apatinskih filatelista, svoje kolekcije izložiće Angelika Hager (jedan jednovitrinski izložak), Beata Mandić (jedan jednovitrinski izložak) i Željko Popović (dva izloška, svaki po pet vitrina, i jedan izložak jednovitrinski - razglednice Apatina).

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.