subota, 16 septembar 2023 06:21

OK Apatin: Upis devojčica u školu odbojke

 

Odbojkaški klub Apatin oglasio se saopštenjem na svom instagram profilu u kojem se navodi da je u toku upis devojčica u školu odbojke. Kako se navodi u klupskoj objavi, pozivaju se sve zainteresovane devojčice koje žele da treniraju odbojku da dođu i oprobaju se u ovom sportu. Treninzi će se održavati tri puta nedeljno u hali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” utorkom (19 do 20.30 časova) i sredom (17.45 do 19 časova) odnosno četvrtkom od 17.15 do 18 časova u Mašinskoj školi. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 063/66 – 77 – 34 (Miloš Popović).

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.