nedelja, 23 jul 2023 07:50

Voda u Kupusini neispravna za piće

Javno-komunalno preduzeće “Naš dom” Apatin saopštilo je da zbog mikrobiološke neispravnosti vode, u naseljenom mestu Кupusina, ista nije za piće.

Na osnovu Rešenja sanitrane inspekcije Sombor, koje je doneto na osnovu sanitarnog nadzora, zabranjuje se upotreba vode za piće u naseljenom mestu Кupusina, a na osnovu izvršenih analiza.

JКP „Naš dom“ Apatin radi na dezinfekciji fabrike vode i vodovodne mreže, nakon čega će se izvršiti ponovno uzorkovanje. Nakon ponovne utvrđene mikrobiološke ispravnosti, građani naseljenog mesta Кupusina će biti blagovremeno obavešteni.

Za vreme trajanja zabrane upotrebe vode za piće, JКP „Naš dom“ Apatin obezbediće cisternu sa pijaćom vodom koja će biti postavljenja iza fabrke vode u Кupusini.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.