nedelja, 09 jul 2023 15:56

Krivične vozačima zbog saobraćajne nezgode u Odžacima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru podneće odgovarajuće prekršajne prijave protiv dvojice vozača starosti 31 i 56 godina.
Tridesetjednogodišnji muškarac sinoć je u Odžacima vozeći "folksvagen“ izazvao saobraćajnu nezgodu tako što nije ustupio prvenstvo prolaza pedesetšestogodišnjem vozaču „pežoa“.

U ovoj nezgodi niko nije povređen. Policija je alkotestiranjem utvrdila da je pedesetšestogodišnji muškarac vozio sa 2,22 promila alkohola u organizmu i njemu je određeno zadržavanje.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.