Vaspitaču iz Odžaka pritvor za nedozvoljene polne radnje nad 30 dece, za svako ide posebna krivična Foto: Pixabay
sreda, 24 maj 2023 07:29

Vaspitaču iz Odžaka pritvor za nedozvoljene polne radnje nad 30 dece, za svako ide posebna krivična

Ministar MUP-a Bratislav Gašić je rekao da je policija povodom polnog uznemiravanja dece od tri i četiri godine u državnom vrtiću u Odžacima, obavila razgovor sa roditeljima dece.

Kako je dodao Gašić, protiv osumnjičenog vaspitača O. I. za svako oštećeno lice biće napisana odvojena krivična prijava.

Gašić je u Skupštini Srbije rekao da je policija je 5. maja po nalogu tužilaštva Sombor odredila zadržavanje osumnjičenom O. I. (26) iz Bogojeva zbog nedozvoljene polne radnje nad 30 dece - 29 muškog i jedno ženskog pola u za sada neutvrđenom vremenskom periodu.

"U vezi ovog događaja obavljen je razgovor sa roditeljima dece. O događaju je obavešten centar za socijalni rad koji će dostaviti izveštaje za svako dete posebno. A za svako oštećeno lice biće pisana posebna krivična prijava", rekao je Gašić.

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.