Rebeka Repman Rebeka Repman

24. juna 1994. godine u Somboru je rođena Rebeka Repman, plivačica, državna reprezentativka i višestruka državna prvakinja.

Sa prvenstava Balkana ima 8 medalja. Pojedinačno, zlatnu na 50 m kraul i srebrne na 50 i 100 kraul i kao članica štafeta zlatne medalje i balkanske rekorde na 4x100 slobodno, 4x100 mešovito i 4x200.

Kao članica mešovite štafete Srbije plivala je u finalu seniorskog prvenstva Evrope.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.