Kristina Liščević Kristina Liščević

Kristina Liščević

20. okotbra 1989. godine u Somboru je rođena Kristina Liščević, rukometašica.

Bila je 2012. godine proglašena za najbolju mladu rukometašicu Lige šampiona.

Sa reprezentacijom Srbije za koju je odigrala više od stotinu utakmica na poziciji srednjeg beka, osvojila je srebrnu medalju na svetskom prvenstvu 2013. godine.

U bogatoj internacionalnoj karijeri sa skopskim Metalurgom osvojen je kup Makedonije, sa francuskim Mecom dva prvenstva i tri kupa Francuske, sa danskim Esbjergom kup i prvenstvo Danske.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.