Goran Vidaković Goran Vidaković

11. decembra 1975. godine u Somboru je rođen Goran Vidaković.

Kadetski prvak Jugoslavije u rvanju bio je 1990. godine, a iste godine i osmi na svetskom prvenstvu. Sledeće, 1991. bio je juniorski prvak države i drugi na Balkanijadi i peti na kadetskom prvenstvu sveta.

Najzad, 1992. prvak države bio je za juniore i omladince. Nije ostao u rvanju već se okrenuo svojoj drugoj ljubavi – fudbalu gde je igrajući za nekoliko klubova stigao do saveznog ranga.

Danas je uspešan fudbalski trener mlađih kategorija.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.