Težak zločin u Somboru, muškarac ubio suprugu i dve ćerke i zapalio kuću Težak zločin u Somboru, muškarac ubio suprugu i dve ćerke i zapalio kuću Foto: N1
sreda, 29 decembar 2021 15:59

Težak zločin u Somboru, muškarac ubio suprugu i dve ćerke i zapalio kuću

U Ulici Sime Šolaje u Somboru dogodio se požar u kojem su preminule četiri osobe. Kako je potvrđeno za N1, vlasnik kuće Zdravko Goranović ubio je svoju ženu i dve ćerke, a kako je nezvanično potvrđeno, onda se i obesio. Prethodno je zapalio nešto u kući i izazvao požar.

Vatrogasci su o požaru obavešteni oko podneva, a nakon što je požar ugašen, policija je u kući zatekla četiri osobe, od kojih je jedna bila obešena o gredu.

Goranović je ubio suprugu i dve ćerke – 2002, i 2005. godište.

Kako saznaje N1, on je prošle nedelje pušten iz pritvora zbog nasilja u porodici, koji mu je zamenjen merom zabrane prilaska.

Goranović je hapšen i 2010. godine zbog pretnji koje je uputio tadašnjem zameniku osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimira Šakića, u čijem je dvorištu u kartonskoj kutiji od obuće pronađena kopija ručne bombe pored koje je bila zalepljena preteća poruka.

"Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sledeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu", navodi se u poruci ispisanoj na kompjuteru, koju je otkrio Šakićev trinaestogodišnji sin, 22. oktobra 2010. ujutru.

Izvor: N1

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti