utorak, 09 februar 2021 08:05

OBNOVITE STAN, ILI KUĆU: Gradska uprava Sombora raspisala javni poziv, pomaže građanima da srede životni prostor

GRADSKA uprava Sombora objavila je javni poziv za dodelu stambene podrške za poboljšanje uslova stanovanja građana u vidu građevinskog materijala za sanaciju, adaptaciju ili rekonstrukciju stana odnosno porodične kuće.
Za ovu namenu iz budžeta grada je izdvojeno šest miliona dinara.

Zahtevi sa potrebnom dokumentacijom podnose se na šalterima 10, 11 i 12 Uslužnog centra Gradske uprave, Skupština grada, do 1. marta.

O dodeli pomoći će odlučiti komisija, a oni kojima pomoć bude odobrena moći će da kupe građevinski materijal, o čemu preko Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove komisiji podnosi račun kao dokaz o izvršenoj kupovini.

U javnom pozivu stoji da grad Sombor plaćanje vrši direktno preduzeću koje je izdalo predračun, na iznos koji je odlukom dodeljen korisniku, s tim što korisnik može učestvovati u kupovini građevinskog materijala i sopstvenim sredstvima i to u iznosu koji premašuje dobijena sredstava po konkursu.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li ste se ikada zapitali kako je izgledala prva web stranica u istoriji interneta, te čemu je služila? Prvi web sajt...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.