utorak, 22 oktobar 2024 16:58

Zdravim navikama do željenih kilograma: pridružite se radionicama u Somboru!

 

Dijeta je prva reč koja nam padne na pamet kada se pojavi višak kilograma. Međutim, dijete često ne donose dugoročne rezultate, a kilogrami se brzo vraćaju.  Za postizanje trajnih rezultata, potrebno je promeniti navike i razumeti kako hrana utiče na telo, ali i prepoznati psihološke faktore koji doprinose prekomernom unosu hrane.

Ukoliko želite da prevaziđete izazove sa ishranom uz stručnu pomoć, pridružite se radionicama koje će se održavati tokom novembra u Somboru, a na kojima spajamo nutricionizam i psihologiju ishrane. Obrađivaćemo važne teme kao što su: kvalitet i količina hrane, odnos ugljenih hidrata, masti i proteina u obroku, raspored i ritam obroka, značaj kalorija, kako na ishranu utiče stres, a kako hormoni - posebno insulin, kako da prepoznamo emotivnu pozadinu prejedanja, koliko možemo da se oslonimo na snagu volje, kako da steknemo nove navike i mnoge druge.  

Radionice su za vas ukoliko:

  • Imate poteškoća sa mršavljenjem
  • Shvatate da brze dijete nisu rešenje
  • Imate izazove sa insulinskom rezistencijom
  • Znate šta treba da jedete, ali vam ne polazi za rukom da se pridržavate
  • Imate izazove sa emotivnim jedenjem
  • Spremni ste da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem

Grupe će biti sastavljene od najviše deset osoba, a radionice vodi Aleksandra Sekulić, nutricionista-dijetetičar i konsultant u psihologiji ishrane (https://zdravaishrana.org/o-meni-2/ ). Prva od četiri radionice startuje 06.11.2024. u 18h, a održavaće se svaki srede zaključno sa 27.11 2024. Adresa: Nutrieduka; Sonćanski put 49, Sombor.

Informacije i prijave na 0616825223 ili na Fejsbuk stranici: https://www.facebook.com/zdravaishrana.org

Ukoliko želite da saznate više, dođite na druženje koje će biti održano 04.11.2024. sa početkom u 18h, na istoj adresi. Broj mesta je ograničen, pa je poželjno da rezervišete mesto pre dolaska na druženje.

Dobrodošli!

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.