sreda, 16 oktobar 2024 02:28

Rukometaši "Dalmatinca" odneli bodove iz Sombora

 

Rukometaši Dalmatinca u četvrtom kolu Druge lige Vojvodine bili su bolji od rivala iz Sombora. Gosti su silovito otvorili meč i već u petom minutu su vodili 1:5. Domaćin se ne predaje i već sredinom prvog dela prilazi na gol zaostatka (6:7). Usledili su golovi Kuprešanina i kapitena gostujućeg tima Filipa Graovca za plus 3 (6:9). Nakon toga igralo se gol za gol, pa je na poluvremenu bilo 12:14 u korist Riđičanaca.

U nastavku meča igrači Dalmatinca su kontrolisali igru, nijednog momenta nisu dozvolili da se domaćin približi, te su uspešno meč priveli kraju. U pobedničkom timu Mihajlo Kuprešanin bio je najbolji pojedinac sa osam golova. U suprotnom taboru Veselovski i Zorić su postigli upola manje.

Nakon ovog kola Dalmatinac je treći, a Sombor peti tim lige. U narednom kolu Dalmatinac dočekuje drugi tim Jugovića, dok će Sombor put Novog Sada na megdan ekipi Radničkog. 

Bezdanski Grafičar remizirao je sa Titelom, dok je Kljajićevo Čonoplja podbacila u meču protiv Hajduka iz Beške. Bezdanci su tokom čitavog susreta vijali zaostatak. Na poluvremenu su gubili sa 6:9, kao i tokom čitavog drugog dela. Sve do 55. minuta ekipa iz Titela je imala dva do tri gola prednosti. Ipak, u poslednjem pet minuta usledila je serija domaćeg tima 4:0 za potpuni preokret i prvo vođstvo na meču 19:18. Ipak, gosti u poslednjim trenucima preko Vladimira Baloga postižu pogodak i osvajaju bod.

U narednom kolu Grafičar gostuje u Prigrevici, a Kljajićevo Čonoplja gostuje Obiliću iz Novog Kneževca.

Izvor. somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

U srcu drevnog grada Petre u Jordanu, isklesane u ružičaste litice peščara, nalazi se grandiozan objekat poznat kao Rizn...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.