nedelja, 13 oktobar 2024 06:51

Košarkaši somborskog "Džokera" ubedljiv protiv Novog Pazara

Košarkaši Džokera pobedili su sinoć u Somboru ekipu Novog Pazara 111:78 (33:22, 21:25, 28:12, 29:19), u utakmici drugog kola Košarkaške lige Srbije (KLS), prenosi Beta.

Domaćina je predvodio Veljko Brkić sa 21 poenom i 11 skokova, a pratio ga je Demetre Roberts sa 18 poena i pet asistencija.

Stefan Simić i Jovan Šljivančanin postigli su po 12 poena, uz sedam Simićevih asistencija, dok je Tomislav Ivošev sa deset poena doprineo trijumfu Džokera.

Najbolji kod Pazaraca bio je Džordon Teli sa 19 koševa, devet uspešnih dodavanja i pet uhvaćenih lopti.

Košgeterski dvocifreni u poraženom timu bili su još Altin Islamović sa 15 i Ahmed Jerebičanin sa 12 poena.

Pazarci u trećem kolu dočekuju zemunsku Mladost, dok Džoker gostuje Čačku 94.

Izvor: zurnal.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.