četvrtak, 18 jul 2024 05:00

Trilogy i Zana na „Trojnom susretima“ u Bezdanu

Tradicionalna manifestacija „Trojni susreti“ zakazana je za petak i subotu, 26. i 27. jul i biće održan na Kanalskoj obali u Bezdanu.

Kako navode organizatori, program počinje u petak, 26. jula, sa početkom u 19 sati, izazovom za velike i male „Pokaži koliko si hrabar“, uz muzičku podršku DJ Pilija. Od 20 sati kreću Haos animatori, a od 22h muzički program „Retro disco“.

Drugi dan „Trojnog susreta“ kreće već od 10 sati bogatim sportskim sadržajima, dok je svečano otvaranje zakazano za 17h, nakon čega će uslediti i kulturno-umetnički program. Večernji sati rezervisani su za muziku, te će tako od 20 sati i 30 minuta nastupiti somborski bend Trilogy, a nakon njih će uslediti koncert popularne grupe Zana.

Podsećamo, „Trojni susreti“ u Bezdanu okuplja brojna kulturno-umetnička društva iz Srbije, Mađarske i Hrvatske, kao i izlagače rukotvorina iz naše zemlje, ove godine 19. put. Tokom trajanja manifestacije predstavljaju se kultura, umetnost, nevladin sektor i tradicija svih naroda koji žive na ovom području.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.