subota, 06 april 2024 07:58

Rukometašima "Dalmatinca" iz Riđice bod u odloženom meču

 

Rukometaši Dalmatinca u odloženom meču prvog kola plej – ofa Druge lige Vojvodine remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Mladosti iz Vršca.

Iako su u jednom momentu tokom prvog poluvremena imali pet golova prednosti, Riđičanci su na odmor otišli sa minimalnim vođstvom 15:14. Nastavak je bio zanimljiviji. Ekipe su se smenjivale u vođstvu. Domaćin je u dva navrata imao i po tri gola prednosti, gosti u tri navrata po gol. Na kraju oba tima su morala da se zadovolje bodom. Dalmatinac je šesti tim lige sa 5 bodova. Već sutra (subota) u Riđici će gostovati Senta, koja je mesto niže na tabeli i sa bodom manje. Utakmicu će suditi Branko Radulović/Dušan Despotović, dok će delegat meča biti Branislav Grgurević.

Drugoligaš iz Sombora, koji nastupa u plej – autu u nedelju, 7. aprila od 14 časova gostuju ekipi Zrenjanina. Ovaj meč dodeljen je sudijskom paru Vladimir Vučić/Marko Obradović, dok je za delegata određen Milan Milinović. Tokom predstojećeg vikenda na teren će i trećeligaši.

Kljajićevo Čonoplja u derbi meču kola ugostiće vodeći Srbobran. Susret će igra u nedelju od 15 časova u Čonoplji. Sude Zorić/Zelić, koje će nadgledati Rabrenović.

Bezdanski Grafičar u subotu od 17 časova ugostiće sastav Rusina. Za sudijski dvojac određene su Milica Antić/Danijela Kovačević, dok je delegat Miodrag Aćić.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.