nedelja, 14 januar 2024 08:42

U ponedeljak počinje prijava za 100.000 vaučera u iznosu od 10.000 dinara

Svi zainteresovani za subvencionisani odmor mogu od ponedeljka 15. januara da se prijave za državne vaučere, koji od ove godine iznose 10.000 dinara. Prijava za vaučere se popunjava u Pošti.

Neophodni obrasci potrebni za konkurs se mogu preuzeti sa sajta vauceri.net, a krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.

Građani koji su u 2023. dobili mogućnost da odmaraju uz subvenciju države i u 2024. mogu da konkurišu nevezano za prethodnu godinu.

Postupak prijavljivanja je isti kao i ranije, a iz Pošte Srbije su objasnili da je još efikasnije ako se prethodno preuzme obrazac prijave, odštampa, popuni i sa pratećom dokumentacijom preda u najbližoj Pošti.

Prema listi objavljenoj na sajtu Ministarstva turizma najviše prijavljenih ugostitelja je iz Sokobanje, Koviljače, Niške, Sijarinske, Pribojske i Banje Gornja Trepča. Po broju prijava slede vlasnici smeštaja na planinama, prvenstveno na Zlatiboru i Kopaoniku.

Pravo da se prijave imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici posebne naknade i prava na negu drugog lica, zaposleni čija primanja ne prelaze 80.000 dinara, ratni vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva i studenti.

Vaučer se može koristiti za usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima izvan grada, opštine, odnosno mesta prebivališta, kao i mesta studiranja korisnika vaučera, u trajanju od najmanje pet noćenja.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.