četvrtak, 21 decembar 2023 07:36

Otvoren konkurs za upis 1100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku. Sve informacije u PU Sombor

Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici ukupno 1100 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajca (550 polaznika), saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda (300 polaznika), graničnog policajca (250 polaznika), i to za područje Policijske uprave u Somboru: 5 polaznika za radno mesto policajca, 8 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 33 polaznika za radno mesto graničnog policajca.

Prijava na konkurs, sa dokumentacijom, podnosi se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata. Prilikom podnošenja prijave kandidat se obavezno izjašnjava za koja se od ponuđenih radnih mesta prijavljuje na stručno osposobljavanje (policajac / saobraćajni policajac za poslove saobraćajnih nezgoda / granični policajac), pri čemu navodi njihov redosled.

Prijava (obrazac) se može dobiti u policijskoj stanici ili preuzeti sa internet adrese www.copo.edu.rs.

Detaljnije informacije svi zainteresovani kandidati mogu dobiti u Policijskoj ispostavi u Somboru, Policijskoj stanici u Kuli, Policijskoj stanici u Odžacima i u Policijskoj stanici u Apatinu.

Izvor: PU Sombor

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.