četvrtak, 31 avgust 2023 18:39

Počela izgradnja puta Bački Monoštor – Kupusina

Nakon završenih pripremnih radova na raskrčivanju terena i uklanjanju šiblja, uspešno su započeti radovi na rekonstrukciji lokalne saobraćajnice na odbrambenom nasipu od naseljenog mesta Bački Monoštor do atara naseljenog mesta Kupusina. Projekat izgradnje sufinansiraju Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine i Grad Sombor. Ukupna dužina puta na području grada je oko 5,3 km, a izvođač radova je „Extra – Auto Transport” d.o.o. Vrbas. Gradonačelnik Ratković je ovom prilikom porazgovarao sa nadzorno – tehničkim organima ispred JKP „Prostor“ Sombor o procesu i izvođenju radova.

U prošloj godini završena je kompletna izgradnja od 5,3 km ove saobraćajnice u delu opštine Apatin, a sada je počela realizacija izgradnje druge deonice ovog veoma bitnog lokalnog puta u dužini od 5,3 km, a širine 5,5 m, koji će biti spojeni u jednu celinu. Saobraćajnica je neophodna pre svega za stanovnike naseljenih mesta Bački Monoštor i Kupusina, ali i za sve građane grada Sombora i opštine Apatin.
Grad Sombor nastavlja da ulaže u infrastrukturu puteva i ovo će biti jedna od tri vitalne, kompletno novoizgrađene lokalne saobraćajnice Stapar – Sivac, Riđica – Rastina i Bački Monoštor – Kupusina.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.