nedelja, 25 jun 2023 08:06

Bokseri Slavije bolji od Sombora u polufinalu Regionalne lige

Bokseri banjalučke Slavije pobedili su večeras ekipu Sombora sa 12:10, u prvom polufinalu Regionalne lige (RL) u Novom Pazaru.

U sutrašnjem finalu RL u Sportskoj dvorani Pendik nastupiće pobednici polufinalnih borbi, odnosno šestorica boraca Slavije i petorica iz Sombora.

Od boksera Slavije, finale su izborili Luka Veljović bez borbe u kategoriji do 57 kilograma, Najc Petrič pobedom protiv Vladimira Beriše prekidom u drugoj rundi (do 63,5 kg) i Ivan Blažević trijumfom od 5:0 nad Urošem Čingelićem (do 67 kg).

Uspešni kod Banjalučana bili su još Gašpar Podgoršek, koji je sa 5:0 dobio Vladimira Gubaša (do 75 kg), Gregor Strašinić pobedom od 3:2 nad Bojanom Stanojlovićem (do 86 kg) i Miloš Veletić bez borbe (preko 92 kg).

Finalisti iz redova Somboraca su Rade Joksimović, posle trijumfa od 5:0 protiv Petra Sredojevića (do 54 kg) i Nazif Sejdi, koji je prekidom u drugoj rundi savladao Nikolu Ivkovića (do 60 kg).

U finalu će od članova Sombora biti još Antonio Bize (do 71 kg), Jovan Nikolić (do 80 kg) i Milisav Savić (do 92 kg).

Bize je sa 3:2 dobio Gala Šepica, Nikolić je Vuka Mićića naterao na odustajanje u prvoj rundi, a na isti način Savić je pobedio Stefana Čajića.

Izvor: zurnal.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.