petak, 23 jun 2023 08:56

Privode se kraju radovi na izgradnji puta Stapar – Sivac

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga Goran Nonković, te predstavnici JKP „Prostor“ i Saveta mesne zajednice „Stapar“, danas su obišli treću, završnu fazu, radova na izgradnji lokalnog puta na deonici Stapar – Sivac.

Gradonačelnik je iskoristio priliku da pozdravi i porazgovara sa radnicima izvođača radova „Ekstra – auto transport“, kao i stručnim predstavnikom iste, Miodragom Mrđom, te istakao da su u toku radovi na nasipanju drobljenog agregata za izradu sloja cementne stabilizacije i to na 2 km ove deonice, a radi se i sanacija podtla na deonici od oko 900 m. Takođe, gradonačelnik je istakao da su završena arheološka istraživanja na lokalitetu „Pustara“, te da se završetak radova na ovoj deonici očekuje krajem jeseni. „Ono što me izuzetni raduje jeste da ćemo do kraja godine spojiti Stapar i Sivac. Ovo je veoma bitna saobraćajnica koja će povezati ova dva naseljena mesta, ali povezaće i grad Sombor i opštinu Kula“, naveo je gradonačenik i dodao: „Svakako da mi, kao Grad, nastavljamo sa ulaganjem u putnu infrastrukturu, a pored ovog veoma bitnog projekta u ovoj godini očekuju nas i radova na izgradnji druge fazi puta Bački Monoštor – Kupusina, kao i prve faza atarskog puta Rastina – Riđica“.

Slobodno vreme

Lifestyle

 Kako god to danas izgledalo, sa vremenske distance od 30, 40 i više godina, u bivšoj Jugoslaviji vozili su se različiti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.