nedelja, 28 maj 2023 05:41

Predstava “Igorov magični show” u somborskom Kulturnom centru

U petak, 2. juna 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, prikazivaće se predstava „Igorov magični show”, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2.

Ako želite da osetite magiju,da se nasmejete do suza,ili da uživate u lepoti iluzije,na pravom ste mestu.Mađioničar i iluzionsta Igor Trifunov će vas povesti u pravu magičnu avanturu.Imaćete priliku da vidite neke od najboljih svetskih tačaka iz njegovog bogatog repertoara.Stvaranje i nestajanje golubova, karata, marama, teleportacija… samo su deo ovog spektakla koji je namenjen pre svega deci ali i odraslima koji su sačuvali dete u sebi. Na sceni cete videti i Igorovog najboljeg prijatelja, Zekana,koji živi u šeširu,i koji takođe zna mađioničaske tajne ,a najviše od svega, voli da ih pokazuje pred publikom koristeći čarobnu šargarepu. Da li je moć šargarepe jača od moći čarobnog štapa,to jest ko je bolji mađioničar, Zekan ili Igor, saznaćete u ovoj predstavi punoj duha,neočekivanih obrta, smeha, dobre energije i naravno magije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.