sreda, 19 april 2023 05:48

Zbog radova, pojedini autobusi “Severtransa” kroz Sombor idu izmenјenom trasom

Juče su počeli radovi na rekonstrukciji raskrsnice ulice Venac vojvode Petra Bojovića, Venac vojvode Stepe Stepanovića i Arsenija Čarnojevića u Somboru, koji će trajati do 16. avgusta 2023. godine. Zbog ovih radova za saobraćaj je zatvoren deo Venca vojvode Petra Bojovića, kod NIS benzinske pumpe, deo Venca vojvode Stepe Stepanovića, na raskrsnici sa ulicom Mite Popovića i Dositejeve, kao i deo lice Arsenija Čarnojevića, na raskrsnici sa ulicom Belog goluba.

Zbog radova na kružnom toku kod “Vatrogasnog” u Somboru, autobusi “Severtransa” za Bački Monoštor, Bezdan, Kolut, Bački Breg, Gakovo i Rastinu od danas, 18. aprila u 12 časova saobraćaju izmenjenom trasom.

Autobusi za Bački Monoštor, Bezdan, Kolut i Bački Breg polaze sa glavne autobuske stanice u Somboru, nakon čega idu Prvomajskim bulevarom, ulicom Maksima Gorkog, pa pored bolnice na Apatinskom putu do bivšeg hotela “Sloboda”, a putnike primaju na stajalištu kod Muzeja, nakon čega nastavlјaju redovnom trasom prema pomenutim selima. U povratku iz Bačkog Monoštora, Bezdana, Koluta i Bačkog Brega, autobusi se zaustavlјaju na stajalištu kod “Pikovih zgrada”.

Autobusi za Gakovo i Rastinu sa glavne autobuske stanice u Somboru idu Staparskim putem, nakon čega na semaforu kod Pariske ulice skreću desno na Venac Stepe Stepanovića, pa Vencom Živojina Mišića i Vencom Radomira Putnika izlaze na Vojvođansku ulicu i nastavlјaju dalјe prema ovim selima redovnom trasom. U povratku iz Gakova i Rastine autobusi se zaustavlјaju na stajalištima kod “Županije” i “Elbraka”.

Slobodno vreme

Lifestyle

Danas je Đurđevdan, praznik koji nosi uspomenu na Svetog Đorđa i označava granicu između zime i leta. Međutim, dok budet...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.