Ona ima 90 godina, ne pije lekove, i nikada se ne žali: Njen savet za sreću je prosvetlio ceo svet!

Imam 90 godina, ali se osećam kao da imam 50, rekla je vesela baka.

Baka iz Moskve je jasan primer kako se živi i kako pozitivan stav utiče na kvalitet života i dugovečnost.

Bez sumnje - trebalo bi da je poslušate!

Naime, na Fejsbuk stranici Human's of Nev Iork objavljena je fotografija 90-godišnje bake, ni ne sluteći da će postati globalno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savetima koje nam je dala.

„Imam 90 godina, ali osećam se kao da imam 50. Ne uzimam lekove i nikada se ne žalim. Uvek kažem ljudima: Počnite sa onim što imate, a ne sa onim što želite. Jednostavno sam srećna jer sam živa“, rekla je ova neverovatna dama iz Moskve i nastavila:

„Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Zanimaju me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka, Aleksandra. Razmenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina“, završila je 90-godišnjakinja.

Čini se da je ova dama svojim izgledom i životnim odnosom dirnula mnoge, jer je objava na Fejsbuku prikupila preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

„Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj”, „Upravo sam shvatila šta želim da budem kada porastem, a želim da budem ona”, samo su neki od komentara.

Ova baka je živi dokaz da pozitivan odnos prema životu znači mnogo više nego što mislimo!

Izvor: lijekizprirode.com

Lifestyle

Bez obzira na to da li već imate decu ili tek planirate porodicu, pročitajte šta kažu zvezde o vama kao ocu...U daljem t...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.