"Zašto nemaš više para": Otac kleči pred ćerkom jer ne može da joj kupi ajfon?! Snimak usijao mreže (VIDEO) Printskrin: YouTube/CTWANT NEWS

"Zašto nemaš više para": Otac kleči pred ćerkom jer ne može da joj kupi ajfon?! Snimak usijao mreže (VIDEO)

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformi

Skupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a nažalost i među najmlađim generacijima.

Snimak koji je zabeležen u Kini ilustruje pomamu koja vlada, a izazvao je žestoku debatu na društenim mrežama.

Slučajni prolaznik snimio je oca koji kleči pored ćerke, dok ona govori: “Drugi roditelji mogu da kupe svojoj deci ajfon. Zašto nemaš više novca?”.

Nastao je u gradu Taijuanu, 4. maja.

Navodno, čovek je pokušao da se izvini ćerki, pa je pao na kolena. Njoj je bilo neprijatno i tražila je da “brzo ustane”, piše South China Morning Post.

Video je postao viralan na nekoliko društvenih platformi, a pokrenuo je oštru debatu o roditeljstvu i ponašanju tinejdžera.

Izvor: telegraf.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.