Dok se na Balkanu svađaju čiji je, Rusi su pretvorili Teslu u kravu: Viralna fotografija zabavlja ceo svet

Bilo da mislite da je Tesla Srbin, Hrvat ili Amerikanac, Rusi su izgleda rešili da ulete u tu jednačinu svojim predlogom.

Na Reditu je osvanula fotka snimljena u jednom supermarketu u Moskvi koja je nasmejala ljude do suza.

Reč je o proizvodu koji se zove „Pametno mleko“, a proizvođač se odlučio na genijalan potez i na lik krave nalepio oči naučnika Nikole Tesle.

Kako su Rusi pretvorili Teslu u kravu:

Fotka je postala viralna, a zabavnih komentara nije nedostajalo.

„Milkola Tesla“, „Doslovno pametno mleko“, „Ovo je zaista pametan dizajn“, „Oči nikad ne lažu“ i „Ovo zvuči kao neki ludi projekt Elona Muska“, neki su od komentara.

Izvor: danas.rs

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.