Ovih 5 filmova stižu na Netfliks u martu

Mart će biti idealan za filmske maratone. Sudeći prema naslovima koji dolaze na striming platformu, dobrih filmova neće nedostajati.

Index je izdvojio pet najzanimljivijih filmova koji dolaze na Netfliks u martu.

„Spaceman“

U filmu „Spaceman“ glavnu ulogu ima Adam Sendler, koji glumi češkog astronauta Jakuba, na misiji na Veneri. Jakub je postao prvi astronaut u zemlji, a kada mu se pružila prilika da ode u svemir, to je i učinio. No, svojim ambicijama žrtvovao je odnos sa suprugom Lenkom (Keri Maligan), zbog čega počinje da žali što je otišao u svemir.

Jakub na svojoj misiji upoznaje neočekivanog suputnika, biće koje nazove Hanus (Pol Dejno), koje će mu pomoći da donese važne odluke i shvati kako da popravi svoju situaciju pre nego što bude prekasno.

„Damsel“

„Damsel“ je avantura koja se dešava u fantastičnom svetu srednjeg veka. U fokusu filma je mlada devjoka, koja se udaje za princa kraljevske porodice, misleći da će time ostvariti savršen život. Međutim, ne zna da je zapravo odabrana kako bi bila žrtvovana s ciljem da porodica vrati prastari dug. Nakon što se probudi u zmajevoj pećini, ona shvata da niko ne dolazi po nju, pa je potrebno da se sama spase. Glavnu junakinju filma igra Mili Bobi Braun.

„Top Gun: Maverick“

Kad se nađe u ulozi instruktora odreda mladih pilota Top Gana za specijalizovanu misiju, kakvu još ni jedan pilot nije video, Maverik (Tom Kruz) susreće Bredlija Bredošoa (Majls Teler), sina svog pokojnog prijatelja Nika Bredšoa. Suočavajući se s neizvesnom budućnošću i duhovima svoje prošlosti, Maverik se uvlači u sukob sa svojim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahteva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da polete.

„The Matrix Resurrections“

U novom delu naučnofantastične sage, Neo (Kijanu Rivs) i Triniti (Keri En Mos) naizgled su živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar „matriksa“, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. No, Neo u snovima vidi momente onoga što se događalo u prethodnim filmovima. Kako bi otkrio što je zaista stvarno, moraće još jednom da uđe u „matriks“.

„Shirley“

Radnja filma prati političarku Širli Čizholm u utrci za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država. Čizholm je 1972. godine postala prva tamnoputa kandidatkinja koja je tražila nominaciju velike stranke za predsednika, a pre toga, 1968. godine, postala je prva tamnoputa žena izabrana u američki Kongres. Glavnu ulogu u filmu tumači Redžina King.

Izvor: danas.rs

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.