Devet znakova da osoba želi da vam naudi

"Skriveni neprijatelji" su osobe iz vaše blizine koje stvarno žele da vam naude, da vam se desi nešto loše.

Vaša dobrota neće vas spasiti od osoba koje žele da vam naude. I što ste vi bolji oni su sve odlučniji u svojoj želji da se vama desi nešto loše.

Zašto bi vam neko poželeo zlo? Razlozi su mnogi:

Zato što je u suštini ljut na život i ne može da prihvati tuđu sreću
Zato što u tebi vidi opasnost, takmičara
Provociraš ga, doduše nesvesno

Evo nekoliko znakova da osoba želi da vam se desi nešto loše:

1. Neopravdana radoznalost

Zanima ga svaki detalj tvog života, biografije i detalji nekih vaših razgovora. Iako ovo nema nikakve veze sa njim. Raspitujući se ova osoba želi da zna svaki detalj o vama, vašu slabost.

2. Često laskanje

Komplimenti su usiljeni, grimasa lica neprirodna, reči jednostavno ne dolaze iz srca - to osećate.

3. Opaske

Sitno podbadanje, šale koje se pretvaraju u uvrede, zajedljivi komentari.

4. Umanjenje vaših zasluga

Takva osoba će često pokušati da obezvredi bilo koju od vaših zasluga. Sve će pripisati srećnoj koincidenciji, pomoći nadređenih i tako dalje.

5. Uživa u vašim neuspesima

Kada vam se nešto loše desi, možda neće biti otvoreno srećan, ali ćete prepoznati neku iskru radosti, euforije u pogledu i skrivenom osmehu.

6. Osećaćete se neprijatno u okruženju te osobe

Nikad ne ignorišite osećaj u stomaku. Ako vam nešto govori da ta osoba nije neko s kim biste mogli da se družite, onda je to istina.

7. Čini vam sitne pakosti

Iako nešto izgleda sasvim bizarno ili dečije nevešto, ipak je pakost koja u toj osobi izaziva sreću jer je vama na trenutak bilo neprijatno.

8. Ta osoba vas pažljivo promatra

Proučava vas, prati vas. Najverovatnije, ta osoba vodi mentalni dijalog sam sa sobom, pokušavajući da razume zašto se osećate tako dobro, zašto vam nešto uspeva i tako dalje.

9. Ponekad se provlače čudne emocionalne reakcije

Čak i ako ume da „čuva obraz” i pristojno se ponaša u vašem društvu, ponekad može da izgubi živce zbog sitnica. Neočekivano uleće u svađu sa tobom zbog gluposti, grubo rukuje sa tvojim stvarima, zalupi ti vrata u lice - navodno u šali itd.

Izvor: direktno.rs

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.