Muškarac koji je DOBAR U KREVETU nikada ne pravi OVIH PET GREŠAKA: Evo šta najbrže odaje LOŠEG LJUBAVNIKA

Šta razlikuje lošeg ljubavnika od muškarca koji je vešt u krevetu? Praksa kaže da glavnu razliku kriju sledeće greške - one koje prvi često čine, a druga grupa nikada ne pravi.

Prva greška je previše pažnje. Dobro kažu da je ključ svega u umerenosti - muškarci koji neprestano postavljaju pitanja poput "Mogu li?" ili "Smem li?" spadaju u ovu grupu, a ove rečenice nikako nisu seksi. Zašto? Pravi ljubavnik instinktivno razume želje žene, preoznaje suptilne znake iako je tačno da je važna i komunikacija i otvroeno postavljanje pitanja, ali sve sa merom i u pravom trenutku.

Druga greška. Seks bez strasti ženama je dosadan. Podseća ih na neku vrstu obaveza, i to za njih postaje gubljenje vremena. Važno je negovati strast i emocionalnu povezanost, kako bi intimni odnos bio zadovoljavajući bez obzira na to koliko dugo ste u vezi ili braku.

Treća greška. Niti je preglasno ispuštanje zvukova atraktivno niti je privlačna tišina. Rešenje je sredina, jer žene odbijaju previše bučni ili previše tihi muškarci, u krevetu.

Četvrta greška. Predvidivi potezi dovode do monotonije koja nije seksepilna, ali raznolikost i promene, nove ideje u spavaćoj sobi jesu. Ne treba se bojati eksperimentisanja novim pozama, ulogama ili igračkama. Time se održava strast živom. Eksperimentiranje je poželjno, ali pre toga saznajte šta druga strana želi.

Peta greška. Brz seks nije privlačan ženama. Treba voditi rčauna na ritam, budite nežni ili strastveni kad je to potrebno. To je put do zadovoljstva, piše Maxim.

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.