četvrtak, 16 jun 2022 08:40

U subotu 2. Međunarodni festival rakije „Gornje Podunavlјe

U Apatinu će se u subotu, 18. juna, održati 2. Međunarodni festival rakije „Gornje Podunavlјe“, u organizaciji Udruženja proizvođača i lјubitelјa voćnih rakija „Čuvari tradicije“. Predviđeno je da se program odvija na platou kod apatinske Marine.

Na Festivalu će, osim rakije, posetioci moći da kupe i druga domaća pića, kao i ručne radove i gastronomske specijalitete. Takođe, deo programa sastojaće se od nastupa KUD „Carza“, apatinskih mažoretkinja, kao i orkestra Dunavski biseri.

Kako navode iz organizacije, na Festival je prijavlјeno 535 uzoraka voćnih rakija, od čega čak 160 iz inostranstva.

Izlagači se okuplјaju od 9 časova, svečano otvaranje je zakazano za 11 časova, a proglašenje pobednika i dodela nagrada počeće u 14.30 časova.

Izvor: 025info

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.