subota, 05 februar 2022 07:21

PREDAT ZAHTEV ZA DOPUNU DNEVNOG REDA, TRAŽI SE REFERENDUM O BIONEKSU

Za Sednicu SO Apatin, zakazanu za utorak 08.02.2022.godine, opozicioni odbornik Perica Popić je jutros podneo zahtev za dopunu dnevnog reda u kom traži od ODBORNIKA SO Apatin, da se dnevni red proširi i kao prva tačka bude "DONOŠENJE ODLUKE O RASPISIVANJU REFERENDUMA ZA NASELJENO MESTO APATIN O DALJNJEM STATUSU REALIZACIJE PROJEKTA IZGRADNJE KOMPLEKSA ZA PIROLIZU PLASTIKE U APATINU "BIONEKS" doo-Apatin."

"Smatram da bi referendum bio jedini pravi pokazatelj volje građana i da bi time pružili priliku svakom zainteresovanim građaninu da iskaže svoj stav na najdemokratskiji mogući način", naglasio je Popić.

Podsećamo, 28.01.2022. godine, Popić, je kao jedini odbornik u SO Apatin koji nije glasao ZA odluku o prodaji zemljišta BIONEKSU, predsedniku skupštine Milanu Škrbiću i rukovodstvu opštine Apatin predao ZAHTEV ZA ODRŽAVANJE HITNE I VANREDNE SEDNICE, gde bi se razmatrao Ugovor, koji je u ime opštine Apatin sa preduzećem Bioneks, potpisala predsednica opštine Dubravka Korać, ali ovaj predlog nije se našao na dnevnom redu sednice SO Apatin zakazane za utorak 08.02.2022. godine.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.