sreda, 17 novembar 2021 06:58

U SUBOTU PREDSTAVA ZA DECU „POBUNA LUTAKA“

 

U subotu, 20.novembra sa početkom u 11 časova biće odigrana predstava za decu "Pobuna lutaka" u Velikoj sali Kulturnog centra. Cena ulaznice je 150 dinara.

O predstavi:

Devojčica Maja po čitav dan igra igrice na telefonu, ne sluša mamu ne sređuje sobu i ne radi školske obaveze.

Sve to posmatraju njeni drugari iz detinjstva dva medveda Miki i Tomi, koji ožive kada ona izađe iz sobe i komuniciraju sa decom. Kroz razne situacije otkrivamo da je glavni problem što se Maja ne igra sa igračkama te one odluče da beže. Da li će ona uspeti da ih vrati i povrati njihovo poverenje kada uvidi da je pogrešila otkrijmo zajedno u ovoj uzbudljivoj i edukativnoj predstavi za decu predškolce i za decu od 1-4 razreda.

U predstavi igraju: Sonja Isailović, Ružica Bojović.

Izrada lutaka: Roko Radovniković

Scenografija: Duško Art, Aleksandra Kuđeljić

Adaptacija teksta: Ružica Bojović

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.