petak, 11 mart 2022 07:12

Održana promocija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine u Kuli

Danas je u Svečanoj sali SO Kula, u organizaciji LAG „Srce Bačke“, održana prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine.

Svi zainteresovani imali su priliku da se upute u ponudu kredita RFV namenjenih privredi (krediti za investiciona ulaganja, krediti za trajna obrtna sredstva, krediti za razvoj turizma kao i kratkoročni krediti za obrtna sredstva). Što se tiče poljoprivrede, moguće je aplicirati za dugoročne kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, dugoročne kredite za nabavku mehanizacije, dugoročne kredite za razvoj seoskog turizma, kredite za investicije, kredite za nabavku opreme za navodnjavanje i kredite za obrtna sredstva. Kamatne stope se kreću od 1-3%. Novina u ponudi RFV jeste kredit za finansiranje klimatski održivih investicija, koji podrazumeva finansiranje projekata za smanjenje emisije štetnih gasova i globalnog zagrevanja.

Predstavnici RFV i LAG informisali su poljoprivrednike i preduzetnike i o budućim kreditnim linijama i o konkursima čije se otvaranje očekuje u narednoj godini.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li i koliko su banane zdrave za naš organizam? Ovo pitanje muči mnoge ljude, koji bi se rado predali zadovoljstvu uži...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.