Konstrakta je otputovala u Torino, a tamo su je sačekali problemi Ana Đurić Konstrakta Foto: nova.rs

Konstrakta je otputovala u Torino, a tamo su je sačekali problemi

Naša predstavnica otišla je u Italiju, gde će nastupati za nekoliko dana.

Međutim, pri samoj završnici priprema, organizatori se suočavaju sa problemima tehničke prirode.

Najveći problem je nastao sa elementom „kinetičkog sunca“, koje je glavni deo velike bine. Nepravilnosti su uočene dan pre glavnih proba.

Naime, organizatori imaju izvesnih poteškoća da opreme scenu, koju je kreirao dizajnerski studio Atelier Francesca Montinaro. Pojavio se čitav niz problema sa pomeranjem delova pomenutog "kinetičkog sunca", kako navodi "Eurovoix news".

Na probleme u izvođenju planiranih scenskih nastupa, zbog tehničkih propusta, žalili su se predstavnici Litvanije, ali i Italije.

"EurovisionFun" je izveštavao o nezadovoljstvu delegacija Holandije, Moldavije, Letonije i Hrvatske, a prema njihovim navodima, pojavili su se problemi sa rasvetom i ostali, tehničke prirode.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.