3 znaka Zodijaka koji će se zaljubiti u maju: Jedan će sresti sudbinsku ljubav

Neki će imati priliku da im "zaigraju" leptirići u stomaku, a možda i da srtnu ljubav svog života

Proleće je vreme kada se sve budi, a emocije posebno. Inspiriše na ljubav i zaljubljivanje, a kako astrolozi tvrde, tri znaka u maju će imati priliku da im "zaigraju" leptirići u stomaku, a možda i da sretnu ljubav svog života.

Rak
Rakovi su najveći emotivci Zodijaka. Međutim, mnogo puta su se razočarali u ljubav, pa su oko sebe podigli zidove.

Vreme je da skinu štit i da se prepuste čarima života. Kroz druženje stvoriće se prilika za nova poznanstva. Jedno će biti posebno značajno i uzdrmaće Rakove iz korena. Osetiće "leptiriće" kakve nisu dugo.

Lav
Lavovi su se probudili sa prolećem, pa će flertovati na svakom koraku. Ovaj vatreni znak se i inače teško može spasiti od obožavatelja, a posebno sada kada zrači neobičnim sjajem.

Potrebna im je osoba pored koje će osećati slobodno da pokažu sebe u pravom svetlu. Lavovima u maju neće nedostajati romantike, a jedna osoba promeniće im život. To će biti sudbinska ljubav koja može biti krunisana i brakom.

Škorpija
Škorpije će u maju pleniti tajanstvenošću i mističnošću. Pre nego što se zaista zaljube, moraće da otkriju šta je ono što im je stvarno važno. A kada se to dogodi, neće znati šta ih je snašlo.

Kada se upuste u novu ljubavnu priču, biće očarane novim partnerom i poleteće od sreće i zaljubljenosti.

izvor:telegraf.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti