Počela je vladavina Vodolije: Tri znaka treba da se spreme za burne promene

Sledi turbulentan period.

Dočekali smo kraj retrogradnog Merkura, ali na snagu stupa vladavina Vodolije.

Počela je 20. januara i trajaće do 19. februara, a ovaj znak je poznat po svojoj buntovničkoj naravi, piše Story.hr.

Mlad Mesec niže uspehe: Za šest astro znakova je upravo počeo odličan period

Takođe, ovo razdoblje može doneti mnoge promjene i potpuno drugačije početke. Iako će uticati na sve znakove, tri će posebno biti pogođena. Evo ko.

LAV

Vladavina Vodolije može biti vrlo naporna za Lavove. Imaće osećaj da ne mogu stati, neki planovi bi se mogli izjaloviti u zadnji čas, a na poslovnom planu mogu se pojaviti poteškoće.

Horoskop Lavovima savetuje da se čuvaju naglih i ishitrenih reakcija, jer će im u ovom razdoblju trebati malo da ugroze odnos s bliskim osobama. Što se privatnog života tiče, Lavovi će biti skloniji ljubomori no inače, zbog čega su mogući sukobi s partnerima.

DEVICA

Device su prilično snalažljive u svakoj situaciji u kojoj se nađu. No, ovo razdoblje može ih dosta opteretiti, zbog čega će im biti teško završiti sve obaveze.

Promene se događaju na porodičnom planu, pa horoskop predviđa da će mnoge Device slobodno vreme žrtvovati za svoje najdraže. Savetuje se čuvati se stresa, ali ne bacati novac. Mogući su neplanirani izdaci.

BIK

Bikovima se savetuje da posebnu pažnju posvete poslovnim i finansijskim poslovima, iako će na privatnom planu biti zadovoljni. Umor je neizbežan zbog gomile obaveza, a stres nagomilan zbog finansijskih okolnosti koje se čine nestabilnim.

Horoskop vam savetuje da do 19. februara budete oprezni, ali i da ne nasedate na prazna obećanja na poslovnom planu.

 

 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.